OM OSS

Vi strävar efter att möjliggöra digital transformation för hela samhället.

Oavsett om du är privatperson, ett småföretag eller ett börsnoterat bolag – så har du rätt till digitala tjänster av högsta kvalitet. Hur gör vi det till verklighet? Ett ord: modularisering. På Stockholm Technica™ programmerar vi egna moduler som möjligör kategori-anpassad prisjustering. På enkel svenska så innebär det att ni får tillgång till våra digital innovationstjänster utan att behöva tömma bankfacket (som hos våra konkurrenter).

Vår Historia

Stockholm Technica’s berättelse börjar på Kungliga Tekniska Högskolans bibliotek – där teamet satt och programmerade applikationer och webbsidor när det inte fanns föreläsaningar att gå på. Ur detta väcktes en idé. Sedan idéfasen så har Stockholm Technica valts in i bland annat SSES Ventures företagsinkubator, vilket stärkt bolagets tillväxt.

Stockholm Technica är i dagläget ett snabbt växande bolag som både söker nya medarbetare att rekrytera samt investerare som vill följa med oss på vår resa. 

Stockholm Technica’s berättelse börjar på Kungliga Tekniska Högskolans bibliotek – där vi i teamet satt och hobbyprogrammerade applikationer och webbsidor när det inte fanns föreläsaningar att gå på. Ur detta väcktes en idé om att erbjuda samhället de tekniska lösningar som vi byggt och därav startades bolaget. 

Sedan idéfasen så har Stockholm Technica valts in i bland annat SSES Ventures företagsinkubator, som väljer in utmärkande grundare och idéer till deras 3 månader långa program.  Genom programmet så erhölls goda kontakter och uppbyggnaden av en advisory board, med seniora branschexperter i spetsen. 

Stockholm Technica är i dagläget ett snabbt växande bolag som både söker nya medarbetare att rekrytera samt investerare som vill följa med oss på vår resa. 

Vårt Team

En av våra främsta styrkor på Stockholm Technica är att vi värderar studenter högt. Just därför består majoriteten av våra utvecklare, copywriters och account-managers av ingenjörsstudenter på Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm.

För att bygga våra strategiska beslut på bransch-erfarenhet så har vi en hel advisory board på vår sida, bestående av professorer, seniora data-ingenjörer och ekonomer.

FAQ

Frågor och Svar

Vår hemmaplan är Stockholm och där är vi tillgängliga fysiskt för projektrelaterade möten. Men, det fina med digitaliseringen är ju just det att världen är vår arbetsplats. Så oavsett vart ni befinner er så har ni möjligheten att starta ett projekt med oss och samtidigt hållas involverad i arbetsprocessen genom exempelvis Skype, Slack och andra kommunikationsvägar.

Vi erbjuder tjänster för allt ifrån privatpersoner till börsnoterade bolag, genom kategori-baserad prissättning. Det innebär att våra priser justeras efter storleken på ert projekt och modulariseringsgraden. Jämför man med våra konkurrenter så erbjuder vi däremot mycket mer för pengarna. Vill du ha ett exakt pris? Klicka här 🤓 

Kort sagt: det beror på. 

Långt sagt: Era egna tekniska kvalifikationer är det som avgör detta helt enkelt. Att bygga en enkel hemsida är knappast raketforskning, men att bygga en välfungerande sida som alltid fungerar som den ska, kräver år av branscherfarenhet. En hemsida är nuförtiden mycket mer än bara några rader text och bilder – om man vill nå ut till sin målgrupp. Koden bakom sidan påverkar bland annat direkt era ranking på sökmotorer som Google ®.

Tips: Vill ni ändå pröva på och se ifall ni kan bygga er egen webbsida? Läs e-boken som våra egna webbutvecklare skrivit. Den är kostnadsfri och kan hämtas här 😎

Absolut! Vi har en rad programmerare med de tekniska kunskaperna som krävs för att bygga appar för olika ändamål. Exempel på applikationer vi kan bygga är IOS-appar (iPhone), Android-appar samt webb-appar.

Det är absolut något som går att ordna. Vi är ett privatägt företag och är på jakt efter seed capital. Maila oss på investor@stockholmtechnica.com, för att boka in ett pitch-möte.