Webbsida på 5 enkla steg

Webbsida på 5 enkla steg

Som egenföretagare eller privatperson så har man inte alltid råd att anlita en konventionell digital byrå för att få sin egen exempelvis webbsida utvecklad. Just därför har vår redaktion skrivit en e-bok om hur man som nyfiken nybörjare själv kan bygga en webbsida på ett enkelt sätt.   

I boken behandlas:

1. Hur man konfigurerar en server och köper en domän – utan att bli lurad av oseriösa aktörer på marknaden.
 
2. Guide för hur man designar webbsidan på ett enkelt sätt om man inte har någon tidigare modern erfarenhet av just detta område.
 
3. De bästa sätten att locka sin organisations specifika målgrupp till webbsidan – och hur man får de att stanna kvar.
 
4. Viral marknadsföring. Hur man kan marknadsföra sin vision – utan att behöva spendera en massa resurser på reklam.
 
5. Hur man gör sin webbsida snabbare. En seg webbsida leder till att besökare lämnar sidan, då dagens internet-användare inte har samma tålamod som förr i tiden, under internets tidiga år.
 
När släpps boken och vad kostar den?

Publiceringsdatumet är ännu inte fastställt men priset är det. E-boken kommer att vara helt kostnadsfri! Vi publicerar inte e-böcker för att tjäna pengar. Vår vision är att digitalisera hela samhället och för att nå ut med detta så har vi helt enkelt valt att aldrig ta betalt för våra e-böcker.

 
Hur kan jag få tag på e-boken?

Lyckligtvis är det väldigt enkelt att få tag på vår e-bok. Det enda du behöver göra är att klicka på knappen här nedan och skriva in din mail-adress, så skickar vi e-boken till dig direkt på publiceringsdagen.