Klient: Lagrullen

Att sälja tillsammans skapar en bättre gemenskap

Bakgrund

Lagrullen är ett startup, basert i Stockholm. Bolagets mål är att bli en av de nya aktörerna på marknaden för peer-to-peer försäljning, där idrottsföreningar och skolklasser står för försäljningen av bolagets produkter. I början av 2018 kontaktades Stockholm Technica™ för initiering av ett projekt där webbsida, varumärke och marknadsföringsstrategi skulle utvecklas.

Resultat

För våra vänner på Lagrullen byggde vi en snabb, säker och tekniskt avancerad webbsida. Vi designade deras varumärke och utförde även sökmotoroptimisering, för att kunna låta bolaget nå sin nischade målgrupp. Utöver detta så implementerade vi även in ett mailutskickssystem i webbsidan, för att stärka deras digitala marknadsföringsnärvaro.

Tack vare vår hjälp så står Lagrullen HB fullt förberedda inför lanseringen av deras bolag och produkter. I dagsläget står även bolaget på plats 1 i Googles sökresultat (likt majoriteten av våra kunder).

Detaljer

Domän*
http://lagrullen.se

Utförda tjänster
Utveckling av webbsida, planering av digital marknadsföringsstrategi, implementering av mailskickssystem, design av logotyp och varumärke samt copywriting

Klient
Lagrullen HB | Stockholm | Sverige

Kategori
Startup

*Webbsida adminlåst tills bolaget lanserar officiellt

Dags att uppnå er egna potential?