Klient: Simply Life

VI GÖR LIVET ENKELT

Bakgrund

Simply Life™ är ett startup-företag med bas i Stockholm. Bolaget har som mål att bli en e-handelsaktör med nisch mot en äldre kundbas. I slutet av 2017 kontaktades vi på Stockholm Technica™av bolagets grundare och fick i uppgift att bygga en webbsida med e-handelsfunktioner för bolaget. Vi fick även i uppgift att designa logotyp och varumärket åt bolaget. 

Resultat

För den ambitiöse grundaren av Simply Life™ byggde vi en snabb och säker webbsida med e-handelsfunktioner så som produktkategorisering och betalningsmetoder. Vi designade också bolagets varumärke och logotyp. Även sökmotoroptimisering utfördes, för att kunna nå företagets nischade målgrupp. Vi hjälpte de även att lansera en digital strategi på sociala medier. 

Tack vare vår hjälp så står Simply Life™ i dagsläget redo att lansera bolaget och grundaren har fortsatt kontakt med oss på Stockholm Technica™ inför nya projekt.

Detaljer

Domän
http://simplylife.se/

Utförda tjänster
Utveckling av webbsida för e-handel, varumärkesdesign, implementering av betaltjänster, upplägg av digital marknadsföringsstrategi, copywriting

Klient
Simply Life AB | Stockholm | Sverige

Kategori
Startup

Dags att uppnå er egna potential?